Izdelki

Plus Roll-up

Plus Roll-up je odlično izvlečno stojalo za vsako priložnost z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno. Ima ojačano konstrukcijo ter podloženo prenosno torbo, zato je primerno za pogosto uporabo.

Grafiko tiskamo v visoki ločljivosti z okolju prijazno latex tehnologijo na lito platno, ki se ne viha in trga. Zagotovimo lahko odlično barvno reprodukcijo ter UV in mehansko odpornost tiska.

Brezplačna dostava!

  • Kalkulator
  • Izberite željeno velikost stojala
  • Izberite količino
  • Izberite material za tisk
  • Izberite rok izdelave
    Za tisk potrebujemo datoteko PDF, v formatu 1:1, vse barve v CMYK modelu, ločljivost 150dpi, vse pisave v krivuljah, dodatek za porezavo 3mm.
  • Price: 0,00 EUR
    Skupna cena brez DDV za komplet s tiskom in prenosno torbo

Plus Roll-up ima močno ohišje in ojačan nosilec za palico, zato je primeren za pogostejšo uporabo. Ohišje stojala je izdelano iz aluminija. Potiskana grafika se v ohišje prilepi, zgoraj pa vpne s priloženo klip-klap letvico. Grafika se napne s pomočjo tridelne zložljive palice, močan roll mehanizem pa jo enakomerno napne. Stojalo lahko postavite v manj kot minuti, enako pa velja tudi za pospravljanje. Prenaša se v kvalitetni prešiti torbi, ki nudi dobro zaščito stojalu med transportom.

Stojalo je na voljo v širinah 85cm, 100cm, 150 in 200cm, višina grafike pa znaša 200cm oz. 220cm pri širinama 150 in 200cm.

Možna je nekajkratna menjava grafike, ki jo izvedemo v našem studiu.

Tisk grafike
Grafiko tiskamo v visoki ločljivosti na lito ceradno platno z latex tehnologijo tiska, ki je okolju prijaznejša. Barve so kontrastne in intenzivne ter visoko odporne na praske in poškodbe.

WordPress Lightbox Plugin