Izdelki

Magnetne nalepke

Magnetne nalepke so odlična rešitev za občasna reklamna sporočila na avtomobilih ali drugih kovinskih površinah, saj jih lahko po potrebi enostavno odstranite.

Tiskamo jih z okolju prijazno latex tehnologijo, za dodatno UV in mehansko zaščito pa jih plastificiramo. Možen je pravokotni razrez ali razrez po enostavnih oblikah (npr. krog, pravokotnik z zaobljenimi vogali, oval)

Z njimi lahko popestrite tudi vaš hladilnik ali pa kovinska vrata.

Magnetne nalepke tiskamo digitalno na 0,8mm magnetno folijo, ki je zaradi močnega oprijema primerna za uporabo na avtomobilih. Površina, na katero se nalepka primagneti, mora biti ravna ali rahlo ukrivljena ter ne sme pa imeti ostrih preskokov. Površina mora pa biti pred uporabo dobro očiščena, prav tako tudi zadnja stran magnetne nalepke. Za čiščenje lahko uporabite milnico.

Za izrez nalepk po obliki potrebujemo v datoteki za tisk (PDF) izrisano vektorsko črto za razrez ter 3mm porezave.

Opozorilo: Nalepke niso primerne za uporabo v ekstremnih vremenskih pogojih (npr. vročinski valovi oz. visoke temperature), saj jih lahko visoka temperatura poškoduje. Uporaba magnetnih nalepk je izključno na lastno odgovornost naročnika. Podjetje Intermedia, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe na avtomobilih ali izgubo magnetnih nalepk.

WordPress Lightbox Plugin