Izdelki

Izrezane figure in silhuete

Izrezane figure so lahko vaš novi prodajalec z izjemnim potencialom! Izrezane so po poljubni obliki in opremljene z zložljivo nogo ter primerne za uporabo po trgovskih centrih, trgovinah, prodajnih salonih in pisarnah.

Odlična ideja tudi kot darilo za rojstni dan, obletnico ali poroko!

Za izdelavo figur potrebujemo ustrezno pripravljeno datoteko, navodila so na voljo spodaj v zavihku priprava grafike.

  • Kalkulator
  • Izberite velikost stojala
  • Izberite količino
  • Izberite material za tisk
  • Izberite rok izdelave
    Za tisk potrebujemo datoteko PDF, v formatu 1:1, vse barve v CMYK modelu, ločljivost 150dpi, vse pisave v krivuljah, dodatek za porezavo 3mm.
  • Price: 0,00 EUR
    Skupna cena brez DDV za komplet s tiskom in prenosno torbo

Izrezane figure izdelujemo iz valovitega kartona in polipropilenskih plošč. Figure iz valovitega kartona so primerne za večje akcije in krajše postavitve. Figure iz polipropilenskih plošč so izjemno trpežne in odporne na vlago ter primerne za daljše postavitve.

Vsa stojala so opremljena z zložljivo nogo, lahko pa jim dodamo tudi nosilce za brošure ter poličke. Izvedemo lahko idejno zasnovo ter oblikovanje grafike.

Za figure je zaradi velike verjetnosti poškodbe pri dostavi s kurirjem možen samo osebni prevzem v Ljubljani.

Za izdelavo figur potrebujemo grafiko v datoteki PDF, v merilu 1:1 (željena velikost figure, npr. 60 x 180cm), z ločljivostjo fotografije vsaj 150dpi, z barvami v CMYK modelu ter z izrisano željeno vektorsko črto za izrez (štanca). Pomembno je tudi, da ima grafika vsaj 3mm porezave.

Datoteko lahko za doplačilo pripravimo tudi mi, v tem primeru potrebujemo ustrezno fotografijo v visoki ločljivosti. Če niste prepričani v ustreznost fotografije, nam jo posredujte v predogled po elektronski pošti na info@inter-media.si

WordPress Lightbox Plugin