Izdelki

Stenske nalepke – fototapete

Stenske nalepke ali fototapete so odlična osvežitev vašega doma ali pisarne s fotografijo ali grafiko po vaši želji. Tiskamo jih v visoki ločljivosti z okolju prijazno latex tehnologijo na mat samolepilno PVC nalepko. Stenske nalepke so vodoodporne.

Poleg tiska nudimo tudi strokovno montažo.

Samolepilne PVC fototapete
Tiskajo se na samolepilno PVC folijo s posebnim lepilom, ki je primerno za aplikacijo na (očiščeno) steno. Možna je enostavna odstranitev in zamenjava. Montaža ni mogoča na stene, premazane z antipralnimi in nano premazi.

Za tisk z vašim motivom potrebujemo fotografijo ali grafiko v visoki ločljivosti (vsaj 12MP oz. vektorski zapis). V kolikor poslane datoteke ne bodo ustrezale kvalitativnim zahtevam za tisk, vas bomo na to pred tiskom brezplačno opozorili. Če se odločite za nakup fotografije s Fotolie, bomo za vas naložili datoteko v najvišji potrebni ločljivosti.

Razrez nalepk po obliki
Možen je razrez nalepk po poljubni obliki. Črta porezave mora biti izrisana v vektorski obliki.

Možna je lastna izvedba montaže nalepk po spodnjih navodilih. Ponudimo pa vam lahko tudi montažo s kvalificiranimi monterji po področju celotne Slovenije. Za ponudbo nas kontaktirajte. Strokovno montažo priporočamo pri zahtevnejših aplikacijah, kot so polepitve večjih ali ukrivljenih površin.

Montaža tiskanih nalepk

Montaža izrezanih nalepk

WordPress Lightbox Plugin