Izdelki

Transparenti

Transparenti so najbolj razširjeno sredstvo za predstavitev velikega oglasa na ograjah, stenah, fasadah ali preko ceste. Primerni so tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo, saj so vodoodporni.

Tiskamo jih v visoki ločljivosti z odličnimi latex tiskalniki na lita PVC ceradna platna različnih vrst. Po tisku jim lahko ojačamo rob in dodamo kovinske obročke za obešanje.

Enostranski transparenti – frontlit
Tiskamo jih na kvalitetno polsvetleče PVC ceradno platno, gramature 510g. Transparente ojačamo z varjenjem robov in opremimo s kovinskimi obročki (rinkami), ki omogočajo enostavno montažo na fasade, ograje in namenske konstrukcije.

Dvostranski transparenti – blockout
Tiskamo jih na kvalitetno blockout PVC ceradno platno, gramature 620g, s črno sredico, ki zagotavlja popolno neprosojnost in omogoča dvostranski tisk. Primerni so predvsem za čezcestne transparente, pa tudi za opremo trgovin, kjer je zahtevana vidnost iz obeh strani.

Perforirani transparenti – mesh
Za vetru izpostavljene lokacijo so primerni transparenti, ki jih tiskamo na perforirano ceradno platno, gramature 360g. Zaradi dekorativnega izgleda so primerni tudi za opremo sejemskih postavitev, kadar je zahtevana delna prosojnost.

Osvetljeni transparenti – backlit
Uporabljajo se za svetlobne table velikih dimenzij. Tiskamo jih na mlečno belo prosojno ceradno platno z dvojnim nanosom barve, ki omogoča živahne in močne barve ob osvetlitvi.

Velike fasadne transparente lahko izdelamo z varjenjem segmentov.

WordPress Lightbox Plugin