Izdelki

Slike na platnu

Slike na platnu z vašo priljubljeno fotografijo ali grafiko so izvrstna popestritev doma in pisarne, pa tudi izvirno darilo za rojstni dan, poroko ali obletnico. Tiskamo jih na premium platno v visoki ločljivosti z okolju prijazno latex tehnologijo, ki zagotavlja živahne in kontrastne barve. Po tisku jih strokovno napnemo na lesen okvir.

Izjemne motive za vsak okus lahko poiščete pri ponudniku fotografij in grafik Fotolia in nam v spodnji formular enostavno vnesete kodo motiva. Za vas nato opravimo nakup izbrane fotografije in postavitev na željeno dimenzijo.

Potiskana platna napenjamo na lesene podokvirje tudi do velikosti 140 x 200cm. Praviloma je potiskano tudi platno na robu okvirja, ki daje sliki poseben tridimenzionalen učinek.

Uokvirjanje
Po naročilu izvedemo tudi uokvirjanje slik na platnu z elegantnimi lesenimi ali alu okvirji. Za ponudbo nas kontaktirajte!

Za tisk z vašim motivom potrebujemo fotografijo ali grafiko v visoki ločljivosti (vsaj 12MP oz. vektorski zapis). Če poslane datoteke ne bodo ustrezale kvalitativnim zahtevam za tisk, vas bomo na to pred tiskom brezplačno opozorili. Če se odločite za nakup fotografije s Fotolie, bomo za vas naložili datoteko v najvišji možni ločljivosti.

WordPress Lightbox Plugin