Izdelki

Promotor Budget

Promotor Budget je najbolj razširjena kvalitetna promocijska mizica evropske produkcije, ki ne bo razočarala vaših pričakovanj.

Ima stabilno zložljivo konstrukcijo z eno odlagalno polico in zastavico na enem drogu. Mizico lahko postavite že v nekaj trenutkih, zaradi nizke teže (cca 9kg) pa je enostavno prenosljiva v priloženi prenosni torbi.

Promotor Budget je med uporabniki popularen za vse vrste degustacijskih in promocijskih akcij, odličen pa je tudi za uporabo na sejmih, dogodkih in prireditvah.

  • Kalkulator
  • Izberite željeno velikost
  • Izberite željeno količino
  • Izberite možnost torbe za grafiko
  • Izberite rok izdelave
    Za tisk potrebujemo datoteko PDF, v formatu 1:1, vse barve v CMYK modelu, ločljivost 150dpi, vse pisave v krivuljah, dodatek za porezavo 3mm.
  • Price: 0,00 EUR
    Skupna cena v EUR za komplet s tiskom in prenosno torbo (brez DDV)

Ohišje mizice je izdelano iz koekstrudiranega polistirena in polipropilena, ki ne poči tudi pri pogosti uporabi. Drog za zastavico je kovinski, zastavica pa iz penjenega PVC-ja.

Grafiko za mizico izdelujemo na več načinov:

– tisk na samolepilno PVC nalepko, ki jo apliciramo na ohišje mizice – ta način je primeren za daljšo uporabo enega motiva. Za dodatno mehansko zaščito lahko grafiko plastificiramo z mat ali sijaj efektom.

– tisk na ceradno platno in pritrjevanje na ohišje z ježki – ta izvedba je odlična za pogosto menjavo grafike, ki jo je s pomočjo ježkov mogoče zamenjati že v nekaj minutah.

WordPress Lightbox Plugin