Izdelki

LEDUP svetlobna stojala

Pozabite na roll-up stojala in spoznajte premium rešitev – LEDUP prenosna svetlobna stojala. Z njimi boste napravili dober prvi vtis ter se predstavili na najvišjem nivoju.

Stojala LEDUP so lahka, samostoječa in v celoti izdelana iz aluminija, njihova postavitev pa je hitra in enostavna. Grafika je tiskana na tekstilno platno z robnim trakom, ki omogoča napenjanje na stojalo in menjavo. Prenašajo se v kompaktni kartonski torbi ali v ojačanem ABS kovčku, ki je posebej primeren za prevoz z letalom.

NOVO! Sedaj je na voljo tudi posebej velika BIG LEDUP izvedba v velikosti do 500 x 300cm ter elegantni LEDUP pult.

Oglejte si video predstavitve:
LEDUP stojalo | BIG LEDUP stojalo | LEDUP pult

Stojala LEDUP so na voljo v standardnih velikostih 100 x 200cm in 100 x 245cm. Uporabite jih lahko povsod, kjer ste do sedaj uporabljali klasična roll-up stojala, posebej pa so primerna za uporabo na sejmih, prireditvah, izložbenih oknih in v trgovskih središčih.

Fleksibilna modularna zasnova LEDUP stojal omogoča samostojno uporabo ali pa povezovanje v vrsto ali pod pravim kotom s posebnimi konektorji.

Stojalo ima dve gibljivi nogi, ki mu dajeta stabilnost kljub lahki konstrukciji.

Postavitev stojal je hitra, vsi elementi se sestavijo brez orodja. Stojala so lahka, teža dim. 100 x 200cm znaša 8,7kg.

Tisk grafike je izveden z UV tehnologijo v visoki ločljivosti, kar zagotavlja živahne in močne barve ob osvetlitvi. Grafika je pakirana v ločeni kartonski škatli.

Osvetlitev je izvedena z LED moduli proizvajalca OSRAM s pričakovano življensko dobo 50.000 ur. Stojalu je priložen adapter in napajalni kabel.

WordPress Lightbox Plugin