Izdelki

Stenske nalepke – fototapete

Stenske nalepke ali fototapete so odlična osvežitev vašega doma ali pisarne s fotografijo ali grafiko po vaši želji. Tiskamo jih v visoki ločljivosti z okolju prijazno latex tehnologijo na mat samolepilno PVC nalepko. Stenske nalepke so vodoodporne.

Izjemne motive za vsak okus lahko poiščete pri ponudniku fotografij in grafik Fotolia in nam v spodnji formular enostavno vnesete kodo motiva. Za vas nato opravimo nakup izbrane fotografije in postavitev na željeno dimenzijo.

Samolepilne PVC fototapete
Tiskajo se na samolepilno PVC folijo s posebnim lepilom, ki je primerno za aplikacijo na (očiščeno) steno. Možna je enostavna odstranitev in zamenjava. Montaža ni mogoča na stene, premazane z antipralnimi in nano premazi.

Za tisk z vašim motivom potrebujemo fotografijo ali grafiko v visoki ločljivosti (vsaj 12MP oz. vektorski zapis). V kolikor poslane datoteke ne bodo ustrezale kvalitativnim zahtevam za tisk, vas bomo na to pred tiskom brezplačno opozorili. Če se odločite za nakup fotografije s Fotolie, bomo za vas naložili datoteko v najvišji potrebni ločljivosti.

Razrez nalepk po obliki
Možen je razrez nalepk po poljubni obliki. Črta porezave mora biti izrisana v vektorski obliki.

Možna je lastna izvedba montaže nalepk po spodnjih navodilih. Ponudimo pa vam lahko tudi montažo s kvalificiranimi monterji po področju celotne Slovenije. Za ponudbo nas kontaktirajte. Strokovno montažo priporočamo pri zahtevnejših aplikacijah, kot so polepitve večjih ali ukrivljenih površin.

Montaža tiskanih nalepk

Montaža izrezanih nalepk